Bolle - Try Jagtforenings hundetræning

HUNDETRÆNING I BOLLE-TRY
efterår 2021

Bolle- Try Jagtforening afholder hundetræning for jagthunde af alle racer, start 11. august kl. 18.30 v. Løvehuset, Landvadbækvej 9330 Dronninglund.
Bindende tilmelding er mulig, helt frem til den 11. august, inden kl. 12.00 til Villy M. Olsen,  vmo9330@gmail.com eller på 2393 9400.

• Der vil være grundtræning for hvalpe og uøvede hunde.
    Vi træner med med fokus på samarbejde og basis færdigheder, socialt samvær – fornuftig omgang med fremmede hunde og mennesker.
  •
  • Indkald og håndteringsøvelser – hvalpen lærer at komme, at sidde, at stå og at ligge roligt.
  •
  • Gå i line – hvalpen motiveres til at følge sin ejer i løs line.
  •
  • Søgeudvikling – hvalpens interesse for at bruge næsen til at søge apport og på spor (schweiss) og vi arbejder med tilvænning til vand.
  •
  • Apportering for lidt trænede hunde, med fokus på samarbejde og dummy apportering
  •
  • Der vil være apporterings træning med vildt for øvede hunde.
  •
  • Apportering af fuglevildt fra land og vand, samt apportering af hårvildt. Niveauet tilpasses den enkelte hund.

Træningen er målrettet jagthunderacer, men det er ikke et krav at man går på jagt for at deltage. Alle er velkommen.

Der trænes 8 gange, frem til den 29. september, hvor den sidste træning er en afsluttende evaluering, så man ved hvad er skal trænes videre med.

Pris: kr. 400,-

OBS. For at kunne overholde gældende retningslinjer for covid 19, er der nu krav om tilmelding. Uden tilmelding risikerer du at blive afvist ved fremmøde.

Vi glæder os til at se jer 😊

På de efterfølgende link kan du hente og udskrive/udfylde en tilmeldingsblanket.
Blankettet kan medbringes på kurset eller sendes på mail til ovennævnte adresser.
Vidioer med køb og opdragelse af sin hund. 30-04-2017
Der er med de viste vidioer på jægerforbundets hjemmeside lavet 6 vidioer med forskellige aktiviteter i forbindelse med køb og opdragelse af sin hund. Materialet ligger under fanen "HUND".

Link til vidioerne er også tilgængelige ved at trykke HER
Foreningen af Nordjyske Dresurkurser 15-06-2016
Regler for de Nordjyske dresurkurser og den årlige fællesprøve i Dorf er revideret på generalforsamlingen d. 8. marts 2018. Reglerne kan hentes ved at trykke på de efterfølgende link nedenfor....

Nogle af deltagerne på forårets kursus 2018
Er der nogen der har billeder fra træning modtager vi dem gerne.
Vi er desværre for dårlige til at få fotograferet under træningerne.

Et udsnit af de 18 deltagerne på forårets træning 2015.
Ikke alle var nået frem da fotografen var forbiwink

Klik her for at få dit eget GoMINIsite